Det är åt helvete.

Läget är sådär just nu. Min gamla lägenhet på Konsistorigatan är ju uppsagd från 1:e juli, och de senaste dagarna har jag varit där och hämtat alla grejer som fortfarande var kvar där. Igår skulle jag i alla fall plocka ner mina väggdekorationer, en stor på vardagsrumsväggen och en på toalettdörren. Den sistnämnda gick alldeles utmärkt. Den första gick åt helvete. Jag började pilla och insåg snart att tapeten gärna ville följa med. Inte bara gärna, den insisterade på att följa med. Jävla skit jävla skit jävla skit.

Jag är så förbannad på mig själv! Hade jag inte varit ute i sista sekund hade man kanske kunnat lösa det här på nåt bra sätt, men nu måste jag lämna över lägenheten i morgon vilket väl innebär att Stångåstaden måste tapetsera om hela jävla rummet och jag måste stå för kostnaden. Jävla skit jävla skit jävla skit. Det kommer att bli så sjukt dyrt.

On top of that så måste jag flyttstäda idag. FML.

Världens bästa.

Jag har haft en sinnesjukt bra midsommar. Vi åkte till Gryt fredag förmiddag, kom hem tidigare idag och här sitter jag nu och är lite bakis, but it's sooo worth it! Orkar inte skriva mer just nu, två dygns alkoholintag tär på kroppen och sinnet.

God kväll tisdag.

Dåligt värre med uppdatering här, jag ber om ursäkt å det grövsta. Men det händer inte jättemycket, mest jobb och så. Men snart är det midsommar, wii! Det bär av till Gryts skärgård i år igen, precis som jag hade hoppats på. Åh, det blir nog hur bra som helst.

Om en torsdag som var igår.

Riktigt bra dag igår. Jag spenderade större delen av dagen utomhus, först var jag ute och sprang, sen låg jag och solade på uteplatsen och mellan fem och tio satt jag på NH:s uteservering. Det var jag, Johanna och Petra som hängde på NH, men det var fullt av folk och varannan minut träffade man någon man kände. Sådär som det brukar vara när det är sommar och alla hänger på stan på kvällarna. Vi drack, åt mat, quizzade och utöver det så sjöng Johanna med i låtarna som spelades med helt egna sångtexter. En mycket underhållande kväll helt enkelt. 
I en helt annan del av staden var Bengt på after work, så vi sammanstrålade hemma i lägenheten, lite lagom berusade båda två.

Mitt sommarlov.

Närå, inget sommarlov här inte. Och jag har i ärlighetens namn inga storslagna planer för sommaren heller, men vem behöver det? Så länge det blir fint väder så är jag nöjd, och sen har jag ju redan haft en finfin vecka i Barcelona. Fast det blir faktiskt en utlandssemester till, ända till Finland. Wiii!

Men vänta nu... Var det inte rätt trist väder förra sommaren? Och det var ju ändå den bästa sommaren NÅGONSIN!
En hög underbara människor (och jag), midsommaren 2009. Här var det ju helt okej väder i alla fall. Och snart är det midsommar igen, vad händer då egentligen?

Kul!

Jamen det är ju så jäkla roligt att bränna sig i hårbottnen och sen fjälla stora bitar så det ser ut som megamjäll. Askul, till och med.

Hej igen!

Hur satans lycklig blir man inte när man kommer hem från Barcelona och möts av en sambo som har stuckit från jobbet många timmar för tidigt, köpt blommor och massor av mat? Och att det dessutom har fixats enormt mycket i lägenheten! Sovrummet och hallen är färdigmålade, köket har kommit en bra bit, fönster är putsade och de trasiga persiennerna är lagade. I love my life.
Ja just det, Barcelona var väldigt bra också. Mer om det en annan gång.

RSS 2.0