Om idag, igår och imorgon.

God fredagskväll på er!
Ikväll går det ganska lugnt till i vårat hushåll. Bengt spelar Starcraft 2 och jag tittar på dålig tv och surfar. Det kan ju vara bra att ta en paus i festligheterna lite då och då. Igår var vi hemma hos min morbror som fyllde 65. Där var även mina föräldrar, en kusin, lite avlägsen släkt och 15-20 av min morbrors gamla bowling-kompisar. Tillställningen blev oväntat trevlig! De flesta åt smörgåstårta, men inte jag för det var skinka och sådana läskigheter på den. Jag drack gin&tonic istället, ett fullgott substitut för middag (det tyckte inte mamma).
Idag har jag och Anna skyltat om, skyltdockorna är helt fantastiskt snygga! Vi är så jäkla bra på det där alltså.
Imorgon är det Sweat. Ännu mera festligheter alltså, hurra! Vad bra vi har det!

It aint a party til something breaks

Igår var vi på fest hos Anna och Perra. Oj vad festligt det blev! Stina ramlade igenom en fönster, haah! Stina skadade sig inte men fönstret gick det åt helvete med. En förfest to remember, minst sagt.

Haah!


Lycka...

...är att ha en spegel som man alltid har snygga ben i.
Och nej, den här frisyren kommer ni aldrig få se mig i utanför hemmet.

Torsdag, fredag och lite lördag.

Trevlig fredag på er! Igår hörde Johanna av sig och ville hänga lite efter jobbet (underförstått: dricka vin på NH). Vi satte oss vid ett av de vanliga borden och beställde lite mat, hej grekisk sallad! Vid åtta dök Bengt upp för vi hade bestämt oss för att quizza och behövde lite förstärkning. Och satan vad bra det gick, vi kom trea! Det dracks lite mer vin och sen begav vi oss hemåt vid halv elva. När jag och Bengt kom hem insåg jag hur full jag var efter bara fyra glas vin (brukar tåla mer än så). Jag gick i alla fall och lade mig bara för att vara tvungen att rusa upp efter nån halvtimme. Hej då grekisk sallad.

Sen somnade jag i alla fall gott och så var det inget mer med det. Ikväll blir det lugnt, vi ska laga mat och se på Kick-ass och jag ska inte dricka någon alkohol alls. Imorgon är det Sportif-sponsrat kalas på NH, vilket för min del innebär att jag står på gästlistan och får komma in gratis. Jag gillar gratis.

saker man kan göra på mitt jobb:

Prova alla nyinkommna Mina UK-klänningar efter stängning, sucka lite och hänga tillbaks dem och tänka att man inte kommer så långt med en deltidslön.

Nåja, en liten klänning ska jag ha i alla fall. Det blir en av dessa...

Måndag igen!

Ja, har man en blogg så borde man uppdatera den, jag vet. Men jag har varit lite slö på senaste och jag skyller på det fantastiska vädret. Vi kom hem i onsdags och vi började jobba direkt, både jag och Bengt jobbade halvdag på onsdagen. Sen blev det helt plötsligt helg, och den innehöll festligheter både fredag och lördag. Fantastiskt trevligt. Igår lämnade jag inte lägenheten på hela dagen, utan satt mest på uteplatsen och läste. Idag har jag jobbat och nu håller jag på att laga mat.

By the way, jag måste rätta mig själv i föregående inlägg. Vi dök med lufttuber, inte syrgas. Viktig detalj.

Måndag.

Idag har vi dykt med syrgastuber! Det var ashäftigt och jättekul! Bengts äldste bror är utbildad dykinstruktör, så vi fick en privatlektion tidigare idag. Ja, vi bor precis vid Saimen, Finlands största insjö, så vatten är det ingen brist på. Imorgon ger vi oss av efter en härlig vecka och på onsdag är vi hemma igen.
Hej så länge!

Hej!

Finland is fucking great! How are you?

Söndag.

Fullkomligt lysande och jättevarm helg! I lördags jobbade jag ynka tre timmar, sen åkte vi (jag, Bengt, Anders, Johanna och Petra) och badade. På kvällen lagade jag och Bengt grymma quesedillas och efter det gick vi till Villevalla och satt utomhus och drack körsbärsöl i sommarnatten.
Idag sov vi tills det blev alldeles för varmt i sovrummet, åt frukost och begav oss iväg för en dag med sol och bad. Vi kom hem tidig kväll, och då drog vi till Maxi och köpte en grill. Sen blev det kyckling, halloumi, grönsaker och foliebakad färskpotatis till middag. Och en kall folköl till det. Jag är fortfarande löjligt mätt, plus att det ser ut som om jag är gravid i femte månaden. Haah, nu kommer det bli grillat vareviga dag här!

Imorn ska jag jobba, sen blir det semester! Wiiiii!

Got food?

Vi befinner oss just nu i "den spanska veckan", som Bengt väljer att kalla det. Det enda det innebär är att vi äter middag sent. Väldigt sent. I måndags började vi laga mat någongång runt tio. I tisdags hade jag varit i gamla lägenheten och kom hem vid nio, väldigt hungrig. Vi ringde Saigon, som hade semesterstängt. Vi ringde pizzerian på Västra vägen, de hade slut på ost! Vi ringde pizzerian på Götgatan tio minuter innan de stängde och där gick det äntligen vägen. Middag efter tio då igen alltså, och jag kan tillägga att jag inte var på världens bästa humör efter att inte ha ätit något på tio timmar. Igår var vi tidiga och åt redan halv tio. Idag... Ja idag har vi inte ens varit och handlat än.

RSS 2.0