Hej och hej då på ett litet tag.

Åh, det är så väldigt bitterljuvt just nu. Tidigt, tidigt imorgon åker jag till Barcelona med en trio härliga brudar. Vi ska vara borta en vecka och det blir nog helt fantastiskt. Men sen är det ju det där med att jag ska vara ifrån Bengt en hel vecka... Det här kanske låter aslöjligt, men det kommer nog bli lite kämpigt. Sedan vi blev ihop har vi inte varit ifrån varandra mer än två dagar i sträck och det var jobbigt så det räckte. Nåja, en vecka ska man väl överleva med enbart telefonkontakt.
Sicken tur att Battlefield Bad Company 2 finns i alla fall, för då vet jag att det inte är någon risk att Bengt sitter sysslolös på kvällarna. Nu ska jag snart försöka sova litegrann, kvart över tre ska jag upp! Puss på er och ha en fantastisk vecka!
Man vill ju bara äta upp honom.

Fredagen som är.

Nu blir det snart pasta med pesto, kyckling och halloumi. I love halloumi, with all my heart. Ikväll blir det Herrgårn och Funkit, ska bli himla trevligt. Hoppas ni har och får en fortsatt trevlig fredagskväll!

Bengt!

Grattis på födelsedagen älskling!

Bästa bästa!

Det är sådana här helger som får mig att inse att jag inte vill ändra på något i mitt liv just nu. Fantastiska fester, underbara människor och sen kan man ju inte direkt klaga på vädret. Fredagen var alldeles lysande, först förfest hos Johanna och sen klubb på NH.
Ett glatt gäng hos Johanna P

På lördagen jobbade jag och Anna, vi var inte helt med i matchen. Nåja, bakfyllan släppte så småningom och det var tur det eftersom jag hade en dejt med Johanna K efteråt. Det blev vin på NH:s uteservering, första utomhushänget där för i år! Vi sa åt bartendern att lägga oss på minnet, eftersom vi lär hänga där en hel del framöver. Efter ett par timmar kom Bengt och då åt vi middag, vi var ju tvungna att testa NH:s nya meny. Jag åt tomatpestogratinerad gösfilé, mycket gott. Efter mat och fyra glas vin fick det vara nog och vi gick hem i försommarkvällen. Söndagen blev lugn, mycket lugn.

Hej fredag! Jag gillar dig hittills.

Himla fin dag det här. Efter frukost blev det en joggingtur i Rydsspåret, satan vad varmt det var! Efter en dusch gick jag ner till stan en liten sväng. Jag hade bara ett ärende, men ett mycket viktigt sådant. När jag var klar på Systemet gick jag hem igen. Sedan lade jag mig på uteplatsen och lapade sol ett tag. När Bengt kom hem meddelande han att vi var bjudna till Anders som höll på att baka bullar. Så det blev en sväng till Hunnebergsgatan för lite kvällsfika. Himla trevligt, och gott.

Nu peppar jag på kvällen. Det kan bli episkt.

Jag gillar gratis.

Idag har jag fått två par solglasögon, enbart av den anledningen att jag jobbar i butik. Vi har precis börjat sälja glajjer från det eminenta märket Item, och de skickade med lite prover till personalen (that's me!). Här är mina.
Ett par gröna och ett par leopardmönstrade bruna. Tokigt fina!

Hej. Jag är blöt.

Har ni sett att det regnar? Jag märkte det när jag var ute och sprang förut. Vid 1,5 km började det dugga och vid 3 km öste det ner. Lite regn gör mig ingenting, men jag hade Bengts hörlurar på mig och jag var lite orolig att jag skulle ta sönder dem. Så jag bestämde mig helt enkelt för att ta en genväg. Eh. Jag kan tydligen inte Rydsskogen så bra som jag trodde, för genvägen tog exakt lika lång tid som det brukar ta mig att springa i spåret.
Jaja, lurarna höll och så även min icke vattentäta Itemklocka.

Frida - idag lite asocial.

Idag har jag varit ledig. Ja, det är jag ju jämt på måndagar. Dagen inleddes med att jag sprang femman i Rydsspåret. Det var lite svårsprunget efter helgens regn, men det gick ganska bra ändå. Och där slutar dagens spännande händelser. Haha, nej jag har verkligen inte gjort något alls idag. Inte ens umgåtts med någon förutom Bengt. Men jag har diskat i ungefär tre omgångar och det var ju hemskt duktigt av mig. Disken prioriterades INTE under helgen, vi hade roligt istället. Helgen bjöd på en alldeles fantastisk lördag, först trevligt jobb och sen födelsedagsfest hos bästa Lotta.
Här sjunger vi för födelsedagsbarnet
Himla glad var jag.
När klockan var väldigt mycket fick pojkarna för sig att de skulle bilda ett nytt Jackson 5. Det var vackert, oh så vackert.

När natten började gå mot tidig morgon gick vi hem och sov till två på söndagen. Fin, fin helg.

En liten update.

Okej då, jag hoppade inte i sängen. Jag lade mig på honom och utbrast "Jag har tråååkigt!". Det funkade litegrann, han lovade att gå upp senast klockan elva.

Början på en fredag.

Jag vaknade klockan nio och kunde omöjligt somna om, så här sitter jag nu vid datorn. När jag gick upp tänkte jag att jag skulle ta en morgonpromenad, men det regnar ju så det gick bort. Det får bli lite senare helt enkelt. Jaha, om bara Bengt skulle kunna ta och pallra sig upp så man får lite sällskap då.

Igår hade vi en fantastiskt slapp dag. Jag var utanför lägenheten exakt en gång, när jag gick till ICA för att köpa lite frukostgrejer. Sen hängde jag framför tv:n rätt mycket och såg Mordet på Orientexpressen (alla är mördare!), Alice i Underlandet samt the War, en fantastisk dokumentärserie om andra världskriget. Det enda produktiva jag gjorde på hela dagen var att baka bullar.

Nu ska jag gå och hoppa i sängen.

Varför måste man hålla på att skriva rubriker hela tiden?

Idag har jag jobbat. Lite lätt deprimerande var det också, då det har kommit en massa nya Motel-klänningar. Motel är kanske världens bästa märke, och jag har en ganska imponerande samling kläder därifrån. Hur som helst, som min ekonomiska situation är just nu har jag inte råd med en enda. Usch ja, livet är inte lätt jämt. Ja, och sen kommer jag ha jobbat ungefär 50-60 timmar den här månaden så det blir nästan ingen lön i slutet av maj heller. Fuuuuuuck. Jag älskar pengar, men jag hatar att jag inte har några.

Men om man ser till annat än min ekonomi så är allt fint! Jag är ju frisk och sådär, och imorgon ska jag på födelsedagskalas hos min vän Sofi. Vi lärde känna varandra för ungefär 22 år sedan, då vi gick hos samma dagmamma. Det var tider det...

Och snart är det sommar och sånt trevligt. Det är ju bara en och en halv månad kvar till midsommar, pepp på den! Jag avslutar med lite fina bilder från förra årets midsommarfirande, som var legendariskt!


En måndag i maj.

Måndag igen då. Jag drabbas sällan av den vanliga måndagsångesten då jag brukar vara ledig, och så även idag. Så idag ska jag ut och springa tänkte jag, sen ska det städas här hemma.
Helgen blev fin som vanligt! Fredagen blev en lugn filmkväll (Up in the air) och på lördagen var det Sweat. Himla bra som vanligt, och förfesten var väldigt trevlig den också. På lördagen såg jag ut såhär: (Beware, bloggens första outfit-bild!)
t-shirt - Insight
kjol - h&m
T-shirten är fucking jävla amazing, kanske den finaste någonsin! Här är en bättre bild:
Jaha, ut och springa var det ja.

Torsdag.

God kväll!
Snart är det dags för middag! Jo, jag vet att klockan är tjugo över nio, men vi äter sent i det här hushållet. Bengt är för tillfället och tränar, men han kommer hem snart och då ska vi äta minsann. Jag har lagat så jäkla svennig mat, tacopaj! Känns nästan hur tacky som helst, men jag tror den blir himla god för det doftar fantastiskt.

En onsdag.

Värsta fina dagen! Jag är lycklig för att jag har varit på jobbet hela dagen, då vet man att man har ett bra jobb! Arbetsdagen började alldeles utmärkt i och med att Mina UK kom och visade höstkollektionen. Jag fick prova nästan allt som vi var intresserade av, vilket är helt livsfarligt eftersom man inser att man vill ha i princip allt.
Sen kom Svea och visade grejer och det var också trevligt, fast mindre livsfarligt.

Måndag.

Idag har jag varit ledig, och gissa om jag har gjort en massa viktiga saker!
  • joggat
  • köpt Sweat-biljetter
  • diskat
  • somnat i solen en halvtimme
Aj då, det var visst allt. Men jag ska laga middag också! Det blir kyckling och grönsaker i jordnötssås med basmatiris, nästan hur gott som helst.

Hej söndag!

Jag har haft en himla fin helg i Uppsala och jag är så rackarns glad att Bengt övertalade mig att följa med. Jag är ju lite mesig sådär, tycker det är läskigt att träffa en massa nya människor och nästan inte känna någon. Men det gick hur bra som helst! Och sen var det ju inte helt illa att vädret var helt fantastiskt hela dagen heller. Nåja, det började regna lite efter nio på kvällen men då var vi ändå på väg in.
Idag har det inte hänt så mycket här hemma. Vi var och storhandlade mitt på dagen, sedan har jag solat på uteplatsen. Det är en fantastiskt bra uteplats, hur mycket sol som helst!
Bengt har mest suttit vid datorn och spelat spel, men det gör inget för han är så himla söt när han sitter där och är helt inne i spelet. Plus att han får ett helt nytt spännande ordförråd.

RSS 2.0