after work.

Jag gillar att komma hem från jobbet! Då brukar vi dricka kaffe, käka bullar och så kollar jag på Masterchef medan Bengt spelar Battlefield. I love brittiska matlagningsprogram! Och när Masterchef är slut kan man med fördel titta på tjockisarna i Biggest Loser.

Jag tror att jag ska börja skriva korrekt nu, med stor bokstav och sånt. Jag har ju inte varit så mycket för det, men va fan.

mätt.

jag fick mat! wasabi-och-sesamstekt hoki med glasnudelsallad och limeyoghurt närmare bestämt. det är fint att vi båda två gillar och är ganska duktiga på att laga mat. det blir ju så mycket godare så.
hokin på bilden har ingenting med dagens mat att göra, tror jag.

ge mig mat!

satan vad jag är hungrig. nåja, bengt lagar mat och den är väl klart snart. hoppas jag... själv sitter jag och tittat på "en plats på landet" på 9:an. britter som har tröttnat på storstadslivet och letar nya bostäder på landet, och de har helt löjliga budgetar. nyss hittade de värsta kapet för bara 595 000 pund. ja jäklar.

modellkarriären fortsätter.

nu finns det nya, heta bilder på sportifs webshop! hur många som helst till och med.
såhär ser det ut när man är på språng med en Insight-väska. glatt värre.
kolla in shopen vetja!

fembot.

så går ännu en vecka mot sitt slut. det har varit en bra vecka med mycket jobb, vårens första after work-vin utomhus och en trevlig helg.

i fredags var vi på Villevalla och drack en massa öl och umgicks med trevliga människor. igår jobbade jag och anna, sedan var det dags för PMD2010 hemma hos martin. plockmatsdagen 2010, that is. vi var tio pers, och alla bidrog till maten. jag och bengt lagade helt överjävlig aiolipotatis och sen gjorde bengt även edamamesallad. sedan åt vi sådana enorma mängder mat att vissa av festdeltagarna var tvungna att lägga sig ner på golvet och vila lite. efter en massa öl och en visning av sjukt lokal lokal-tv (igen!) gick vi hem i blåsten. fan vad kallt det var!
idag har jag sprungit lite (jo, det är sant!), och nu städar jag och har en bulldeg på jäsning. när bengt kommer hem från att ha jobbat extra ska han få kardemummabullar och vaniljbullar. jag är en sådan fantastisk sambo! haah.

don't you dare take my breakfast away.

sitter i soffan och äter frukost som idag består av en smoothie med blåbär, hallon och banan, två knäckemackor med smör och en kopp te. så fint att jag borde ha tagit en bild på den. nåja, en annan morgon kanske.
idag är jag ledig. efter att ha jobbat måndag-torsdag känns det faktiskt helt okej, men jag hade gärna sett att gårdagens väder hade stannat kvar. update: jag är inte alls ledig! pelle ringde och undrade om jag kunde jobba 14-18. klart jag kan.
tänkte förresten visa upp min nya favoritklänning.
den är från världens bästa märke Motel, och jag älskar den!
sen har jag köpt en annan klänning också (jag har inte köpstopp, men jag begränsar mig till att bara köpa det mest fantastiska. sådeså.)
en 50-talsdröm från Lavand. nej, man behöver inte ha den sådär hårt åtdragen i midjan.
trevlig fredag på er.

torsdag. årets första efter-jobbet-vin i solen.

jag lyckades visst bygga upp någon slags fylla på en timme och två glas vin.

RSS 2.0